Barbara Cleverly: Tigar iz palače

7.00  (52.74 kn)

SKU: BS-42615 Kategorije: ,

Opis

Indija, godine 1922. Tigar postaje ljudožderom i terorizira sela na sjeveru kraljevske državice Ranipur. Guverner Sir George Jardine šalje Joea Sandilandsa, ratnoga junaka i detektiva Scotland Yarda, da se, kao maharadžin gost, priključi lovu na zvijer.
Oružje s kojim ga Sir George odašilje u Joeu budi sumnje vezano za istinski cilj njegovoga putovanja. Puška Holland & Holland bit će idealna za lov na tigra, ali čemu će mu služiti najnoviji tip minijaturnoga pištolja Browning M?

Maharadža, saveznik Britanaca, umire. Nasljeđivanje je neizvjesno, a lako bi se moglo dogoditi da će ga odrediti krvoproliće. Prvi prijestolonasljednik već je poginuo u nesretnom hrvanju s panterom. Druga nasilna smrt događa se pri Joeovom dolasku u grad. Nesretni slučaj? Ili pak ubojica vreba po hodnicima palače?

U blještavome dvorskom okružju, okružen spletkarima, kako Rajputima, tako i Europljanima, Joe mora uloviti lukavoga ubojicu. Pod podrugljivim pogledom okrutnoga šefa državne policije, Joe iznalazi put kroz intrigu i naposljetku tigra iz palače uspijeva stjerati u kut iz kojega je teško pobjeći.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-42615

Izdavač i godina:

MOZAIK KNJIGA, 2010.

Broj stranica:

288

Uvez:

MEKI

Format:

21X13CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu