Brigit Gebauer-Sesterhenn: Kako pročistiti tijelo i um

12.00  (90.41 kn)

SKU: BS-50994 Kategorija:

Opis

Hrana je nešto prekrasno: održava nas na životu, omogućuje nam da uživamo, družimo se i zabavljamo. Ali, također je neupitno da hrana izaziva neke poteškoće: 90% djevojaka između deset i dvadeset godina smatra da su predebele. Gotovo 50% žena želi smršavjeti pa se podvrgavaju neprovjerenim metodama izgladnjivanja koje obično donose samo nezadovoljstvo, a ubrzo i nekoliko dodatnih kilograma na bokovima. Muškarci također preispituju svoje prehrambene navike. Sve češće staju na vagu, odjednom im postaje važno kako izgledaju i u kakvoj su formi i uznemire se kad se na liječničkom pregledu pokaže da imaju povišenu razinu mokraćne kiseline i povišene vrijednosti masnoća i šećera u krvi. Tada im doista postaje jasno koliko je uravnotežena i zdrava prehrana važna.

Možete se oduprijeti epidemiji pretilosti i civilizacijskim bolestima koje donosi neprimjerena prehrana! Kako? Vrlo jednostavno: pročitajte što vam ova knijga ima reći o zdravoj prehrani. Što je to uopće zdrava prehrana? Koje su hranjive tvari potrebne tijelu? Gdje ih ima? Što su štetne tvari i kako ih se možemo osloboditi? Doznajte kako rade organi za izbacivanje otrova iz tijela kako biste mogli provesti pravilno čišćenje organizma. U idealnom slučaju, glava i duh mogu se isključiti iz svakodnevice. U knjizi ćete naći prijedloge kako se opustiti.

U poglavlju o praksi naći ćete 16 izabranih zdravih namirnica koje će vam pomoći da svoje tijelo rasteretite u svako godišnje doba. Priloženi recepti uljepšat će dan čišćenja organizma, a tu su i odgovarajući savjeti za njegu tijela i sportske aktivnosti.

***

Birgit Gebauer – Sesterhenn, rođena 1969. godine, diplomirana ekologinja i iskusna novinarka. Živi u blizini Münchena, gdje radi za različite časopise kao spisateljica i slobodna novinarka. Oduvijek su je zanima­le zdrave namirnice i uravnotežena prehrana. Već samo zbog svoje tro­je djece smatra se obveznom i odgovornom provesti svoje interese u djelo i svoje spoznaje prenijeti drugima kako bi što više ljudi, velikih ili malih, moglo imati koristi od toga znanja.

Dodatne informacije

Izdavač i godina:

Mozaik, 2007.

Broj stranica:

126

Uvez:

Meki

Format:

22×16 cm.

Stanje:

Izvrsno

Dodaj u košaricu