Dr. Christiane Northrup: Mudrost majčinstva

20.00  (150.69 kn)

SKU: BS-42757 Kategorija:

Opis

Veza između majke i kćeri temelj je zdravlja svake žene. Naša tijela i naša vjerovanja o njemu oblikovana su emocijama, vjerovanjima i ponašanjima naših majki. Čak prije rođenja naša nam majka pruža prvo iskustvo njegovanja. Ona je naš prvi i najjači ženski uzor. Od nje smo naučile što to znači biti žena i kako se skrbiti za svoje tijelo.

Neostvareni snovi naših ženskih predaka dio su našeg naslijeđa. Da bismo postigle optimalno zdravlje i sreću, svaka od nas mora razjasniti načine kako je prošlost naših majki utjecala i nastavlja utjecati na naše zdravstveno stanje, naša vjerovanja i to kako živimo naše živote. Svaka žena koja se iscijeli, pomoći će proces iscjeljenja žena koje su živjele prije nje i onih koje će doći nakon nje.

Premda je činjenica da naša kultura igra značajnu ulogu u načinu na koji prihvaćamo sebe kao ženu, vjerovanja i ponašanja naših majki u suštini imaju puno veći utjecaj. U većini slučajeva one će nas prve poučiti pravilima kulture u kojoj živimo. A ako se njihova vjerovanja suprotstavljaju dominantnoj kulturi, utjecaj majki gotovo uvijek pobjeđuje. Ovo je predivna knjiga koja na jednostavan način objašnjava kako shvatiti odnos između majke i kćeri te kroz to stvoriti zdrav pristup sljedećim generacijama.

Knjiga je dostupna u mekom i tvrdom uvezu.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-42757

Izdavač i godina:

Biovega, 2005.

Broj stranica:

641

Uvez:

MEKI

Format:

23 X 16 cm

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu