Ivanka Borovac (ur.): Velika ilustrirana enciklopedija – životinje

30.00  (226.04 kn)

NA SKLADIŠTU. DOSTUPNO UNUTAR 24H U ANTIKVARIJATU ILI ODMAH PUTEM INTERNETSKE NARUDŽBE.

SKU: BS-46329 Kategorija:

Opis

U Velikoj ilustriranoj enciklopediji ŽIVOTINJE upoznajte više od 2000 životinja sa svih strana svijeta – od najvećih do najmanjih, od najbržih do najopasnijih, od najpoznatijih do najneobičnijih!

Vodeći svjetski stručnjaci i fotografi udružili su snage kako bi nastala najveća i najbolja knjiga o životinjama na svijetu! Ova svjetska uspješnica prevedena je na više jezika, a pred vama je njezino drugo izdanje na hrvatskom.

Velika ilustrirana enciklopedija ŽIVOTINJE donosi sveobuhvatan prikaz životinjskog carstva. U knjizi ćete naći više od 2000 pojedinačnih vrsta, među kojima brojne novootkrivene, rijetke ili ugrožene vrste. Na enciklopediji je radilo 70 vodećih svjetskih stručnjaka, uglednih svjetskih zoologa i biologa i zato ćete u njoj pronaći suvremene, pouzdane i točne informacije. Naročito će vas oduševiti više od 5000 nevjerojatnih fotografija najboljih svjetskih fotografa.

Ova atraktivna i slikovita enciklopedija je odličan priručnik za obiteljsku knjižnu policu i u njoj će uživati ljubitelji životinja svih generacija!

Dodatne informacije

Šifra:

BS-46329

Izdavač i godina:

MOZAIK KNJIGA, 2001.

Broj stranica:

624

Uvez:

TVRDI

Format:

31X25CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu