Judith Jewell: Mentalni fitnes na poslu

6.00  (45.21 kn)

SKU: BS-50995 Kategorija:

Opis

Želite poboljšati sposobnost rješavanja problema u poslovnom okruženju, način na koji vam se odvijaju sastanci, steći otpornost na sve što vam odvlači pozornost, zabrinjava vas što neke stvari vidite drugačije od kolega, što do najboljih zamisli dolazite nakon sastanka, što ponekad zaboravljate važne stvari i čini vam se da se drugima to ne događa.

Voljeli biste doznati kojim sve inteligencijama raspolažete, kako jasno komunicirati s drugima, kako izoštriti svoja osjetila. Ova će vam knjiga pojasniti kako funkcionira mozak, kako rade osjetila, raznim vježbama potaknut ćete svoj mozak, bolje razumjeti i izoštriti osjetila. U knjizi su također obrađuju sve vrste inteligencije, njihova obilježja i aktivnosti za njihovo poboljšanje. Promjena u načinu razmišljanja ponekad ponudi rješenje problema, pa je u knjizi objašnjen kreativni i analitički način razmišljanja te testovi kojima ćete otkriti koja vam je jača strana i vježbe za poticanje obaju načina. Pojašnjavaju se i četiri stila učenja i donose aktivnosti kojima ćete vježbati taj proces.

Naša osobnost utječe na ponašanje i baratanje informacijama pa će vas “Mentalni fitnes” potaknuti da otkrijete koji ste tip te vam tako olakšati komunikaciju s kolegama i osvješćivanje vlastitog ponašanja i zaključivanja. “Mentalni fitnes” nudi smjernice za bolju organizaciju radnog dana te vam pomaže da provjerite i razvijete osobne sposobnosti. U knjizi ćete pronaći i savjete kako se nositi s prekidima na poslu, kako ih prorijediti, kako se riješiti misaonih blokada, kako postupno doći do rješenja problema. Posebna poglavlja bave se motivacijom, pamćenjem i pitanjem kako potaknuti kreativnost i nositi se sa stresom. Na kraju knjige nalazi se niz vježbi za poticanje svih navedenih sposobnosti.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-50995

Izdavač i godina:

PROFIL, 2007.

Broj stranica

144

Uvez:

MEKI

Format:

21X14CM

Stanje

IZVRSNO

Dodaj u košaricu