Laura Berman Fortgans: Živjeti svoj najbolji život

11.00  (82.88 kn)

SKU: BS-50815 Kategorija:

Opis

U novoj knjizi Laure Berman Fortgang pronaći ćete deset provjerenih strategija koje će vam pomoći pristupiti vašoj vlastitoj urođenoj mudrosti. Ona objašnjava kako iznijeti na vidjelo svoje najdublje želje, odrediti što treba popraviti u vašim odnosima, poslu, financijama i fizičkoj okolini kako bi vas to poticalo. Također, autorica preporučuje brojne metode i strategije kako stvoriti okolnosti u svom životu koje će vas usrećiti.

Svatko od nas posjeduje unutarnji kompas koji izražava našu individualnu mudrost i pokazuje nam put koji će nas najviše ispuniti. Iskorištavanje ovog urođenog osjećaja vodi nas k našem “najboljem” životu, u kojem uspjeh dolazi lako jer smo naučili kako poštovati naše iskrene želje i kako izraziti naše različite talente. Fokusiranjem na ono što zaista želite, umjesto grčevitog pokušavanja da imate sve, naučit ćete postavljati pitanja koja će vas voditi prema naprijed. Tako ćete otkriti svoju jedinstvenu “svrhu” i stvoriti životni plan koji će poput magneta privući zadovoljstvo postojanja koje i zaslužujete.

Laura Berman Fortgang je međunarodno poznata govornica, predsjednica i vlasnica InterCoach, Inc., tvrtke koja nudi usluge poučavanja posvećenim podržavanju pojedinaca, malih poduzeća i korporacija u ostvarivanju izvanrednih budućnosti s manje muke.

Ona je i autorica knjige “Take Yourself to the Top” (Odvedite se do vrha) i njezin je rad bio prikazan na The Oprah Winfrey Show, NBC-ev Weekend Today Show i MSNBC, kao i u časopisu Fast Company, američkim novinama The Wall Street Journal, časopisu Redbook, časopisu Elle i američkim novinama USA Today. Također je bila glavna odgovorna instruktorica rada/života za www.women.com, gdje je njezin tjedni članak i mjesečne radne, odnosno životne preobražaje vidjelo više od pet milijuna posjetitelja mjesečno.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-50815

Izdavač i godina:

Olympic International, 2006.

Broj stranica:

212

Uvez:

Meki

Format:

21×14 cm.

Stanje:

Izvrsno

Dodaj u košaricu