Lovre Vlahov: Leksikon kuharstva/Lexique culinaire

50.00  (376.73 kn)  40.00  (301.38 kn)

Akcija -20%
SKU: BS-59009 Kategorija:

Opis

Leksikon kuharstva bazira se na načelima klasične i tradicionalne francuske kuhinje. Ukratko su, ali sadržajno i stručno opisane sve metode klasičnoga pripremanja hladnih i toplih predjela, umaka, juha, najpoznatijih jela od mesa, morskih i riječnih riba, jela od tijesta, prilozi od povrća, salate, najpoznatije slastice, kolači, svi načini klasičnoga posluživanja, sva najpoznatija svjetska vina, miješana pića itd. Leksikon je namijenjen učenicima i nastavnicima ugostiteljskog kuharstva, kuharskim majstorima koji žele osvježiti svoje znanje, kao i svima koji rado kuhaju i i žele upoznati nešto novo.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-59009

Izdavač i godina:

Arca, 2003.

Broj stranica:

693

Uvez:

Tvrdi s ovitkom

Format:

31×22 cm

Stanje:

Izvrsno

Dodaj u košaricu