Mark Lauren i Joshua Clark: Vježbajte bez sprava – za žene

12.00  (90.41 kn)

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

SKU: BS-44531 Kategorija:

Opis

U knjizi Vježbajte bez sprava za žene naći ćete jednostavan i učinkovit program vježbanja sa 120 vježbi. Postignite vrhunsku tjelesnu kondiciju za manje od 30 minuta vježbanja tri puta tjedno!

Nakon velikog uspjeha knjige Vježbajte bez sprava, autori Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik namijenjen ženama. Kako je iskustvo u treniranju Tuljana, specijalnih postrojbi američke mornarice, Marku Laurenu pokazalo, specifičnosti između ženske i muške fiziologije, snage i mogućnosti, nametnule su potrebu ovakvog priručnika koji vodi računa o ženskoj anatomiji i o tome da ženama nije nužno potrebna snaga već tijelo oblikovano u skladu s njihovom građom.

Priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo novca na skupe satove u teretanama ili fitnes centrima, a da rezultati nikada nisu onakvi kakve priželjkuju. U knjizi zato objašnjava zašto biti mršav ne znači i imati lijepo te zdravo tijelo. I zbog čega izgladnjivanje i dijete neće uroditi željenim rezultatom te kako izbjeći jo-jo efekt ponovnog vraćanja prekomjerne tjelesne težine.

Motivacijske tehnike, stručni trening i savjeti o prehrani osmišljeni su da bi ženama olakšali vježbanje i omogućili im da, u samo trideset minuta dnevno, tri dana tjedno, vježbaju gdje god to požele – u dnevnoj sobi, dvorištu, pa čak i u uredu – te štedeći novac i vrijeme brzo dođu do vrhunske tjelesne kondicije i tijela kakvo priželjkuju.

Vježbajte bez sprava za žene donosi 120 različitih vježbi podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja. Vježbanje vam neće biti dosadno, a vježbe snage bez utega povećat će vam ravnotežu i stabilnost te spriječiti ozljede. Uz pomoć ove knjige je moguće – u kratkom vremenu, postupnim povećavanjem težine vježbi – steći vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojom će se svaka žena ponositi.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-44531

Izdavač i godina:

MOZAIK KNJIGA, 2013.

Broj stranica:

154

Uvez:

MEKI

Format:

24X16CM

Stanje:

IZVRSNO

Pročitaj više