Tomislav Nikšić i Branko Ognjenović: S bure na pijat

10.00  (75.35 kn)

SKU: BS-44973 Kategorija:

Opis

Postoji li i jedan proizvod kojim možete okusiti Dalmaciju u svoj njenoj ljepoti i punini? Oštrinu bure i toplinu juga, mirise mediteranskog raslinja, slanoću mora uz odjek pjesme težaka iz kamenih dalmatinskih konoba. Samo tradicionalni dalmatinski pršut, panceta i kraški vrat već će vas pri prvom zalogaju vratiti u davna vremena i posvjedočiti o bogatoj gastronomskoj povijesti Dalmacije. Ovom kuharicom započnite svoje delikatesne putovanje i otkrijte nove okuse tradicije dodavanjem ova tri proizvoda u jela koja su za vas izabrali i pripremili kulinarski majstori Branko Ognjenović, glavni kuhar restorana Bon Appetit u Zagrebu i Tomislav Nikšić, glavni kuhar hotela Le Meridien Lav u Splitu.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-44973

Izdavač i godina:

PROFIL, 2008.

Broj stranica:

176

Uvez:

TVRDI

Format:

23X19CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu