Zoran Maljković (ur.): Velika ilustrirana Biblija s dodatnim objašnjenjima od stvaranja do uskrsnuća

70.00  (527.42 kn)

SKU: BS-44237 Kategorija:

Opis

Velika ilustrirana Biblija s dodatnim objašnjenjima djelo je u kojem su tekstovi Staroga i Novoga zavjeta, od Postanka do Otkrivenja, ovdje ponovno ispričana i objašnjena na zanimljiv i vizualno dojmljiv način.

Uz ovo dragocjeno izdanje otkrijte mnoštvo zadivljujućih ljudi, mjesta i zbivanja koji su uobličili Sveto pismo.

Istražite biblijsku društvenu, povijesnu i zemljopisnu podlogu proučavajući karte i fotografije mjesta, predmeta i umjetničkih djela.

Uronite u jedno od najvećih svjetskih remek-djela koje je nadahnjivalo brojne naraštaje te pronađite mudrost, nadahnuće i smjernice za život i promišljanje svijeta oko nas.

Biblija nije samo vjerska knjiga, već ima i veliku moralnu, povijesnu, kulturnu i literarnu važnost. Sa svojim iznimnim sadržajem ona je ujedno i neprocjenjiva riznica motiva, poezije i tekstova, kojima je uvelike utjecala na razvoj europske i svjetske književnosti.

Velikoj ilustriranoj Bibliji upoznajte duhovno blago koje je nadahnulo velike umjetnike poput Michelangela i najvećih svjetskih skladatelja i književnika.

Velika ilustrirana Biblija sadrži više od 1300 ilustracija, crteža, fotografija i zemljovida, a u njoj možete upoznati povijest judaizma i kršćanstva, simboliku slika, njihovo značenje i poruku. Istražite duhovne korijene, povijesnu i zemljopisnu pozadinu Biblije te umjetnost i kulturu tog razdoblja i uživajte u vizualno privlačnom čitanju i razgledavanju velikih svjetskih umjetnina.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-44237

Izdavač i godina:

MOZAIK KNJIGA, 2017.

Broj stranica:

512

Uvez:

TVRDI

Format:

30X25CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu