Zoran Maljković (ur.): Znanost – velika ilustrirana enciklopedija

60.00  (452.07 kn)

SKU: BS-44236 Kategorija:

Opis

Enciklopedija Znanost uvjerit će vas da je znanost sve samo ne dosadna i teška. Ona je fascinantna i zanimljiva, očaravajuća i uzbudljiva! A upravo zahvaljujući njoj danas uživamo u mnogim blagodatima – korisnim izumima koji olakšavaju život. Sve što uzimamo zdravo za gotovo, o čemu i ne razmišljamo – kada upalimo svijetlo ili plamen na štednjaku, kada razgovaramo na mobitel, radimo za računalom ili gledamo televiziju – plod je godina znanstvenog istraživanja.

Cijeli taj dugi put – od izuma kotača i korištenja vatre do letova u svemir i nanotehnologije – moći ćete pratiti u ovoj fantastičnoj enciklopediji. Toliko je zanimljiva da, jednom kada je uzmete u ruke i uronite u svijet zapanjujućih otkrića, teška ćete ga srca napuštati. Jedno otkriće vodi drugome, drugo trećem. Ovdje ćete naći ono čega u sličnim knjigama i školskim udžbenicima nema. I zanimljivije je nego što to umiju ispričati i najbolji profesori. Zato će biti sjajna pomoć mladima  koji možda i sami krenu putem istraživanja, no i svima žednim znanja  i odgovora.

Zahvaljujući Velikoj ilustriranoj enciklopediji ZNANOST  vaša će znatiželja biti zadovoljena. Pronikunut ćete u tajne svijeta oko nas te saznati kako je došlo do otkrića i spoznaja koje su ga oblikovale. Uz više od 2000 fotografija, ilustracija i grafičkih prikaza krenite na uzbudljivo putovanje kroz fascinantni svijet znanosti!

5 opsežnih poglavlja:
1. OSVIT ZNANOSTI prapovijest do 1500.
2. RENESANSA I PROSVJETITELJSTVO 1500. – 1700.
3. INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA 1700. – 1890.
4. ATOMSKO DOBA 1890. – 1970.
5. INFORMACIJSKO DOBA od 1970.
Dodatak sa sažetkom svih znanstvenih spoznaja

Dodatne informacije

Šifra:

BS-44236

Izdavač i godina:

MOZAIK KNJIGA, 2016.

Broj stranica:

512

Uvez:

TVRDI

Format:

31X26CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu