Carl Johan Calleman: Devet valova postanka

20.00  (150.69 kn)

SKU: BS-47601 Kategorija:

Opis

Predstavljajući kvantno-holografsku perspektivu na svjetsku povijest i ljudsku svijest, Carl Calleman objašnjava kvantnu fiziku u pozadini valova iz majanskog sustava kalendara i način na koji nam ti valovi omogućavaju da shvatimo promjenjiva razdoblja na Zemlji kao i mogućnosti za budućnost.

On opisuje da su se, prije aktiviranja Šestog vala 3115. godine p.n.e., naši društveni sustavi bazirali na jedinstvenom kozmićkom redu, ali je taj val doveo do preokreta u društvu u smislu da se ono neprestano i u svemu fokusiralo na dobro i zlo, što je dovelo do patrijarhalnih vjerskih struktura, ropstva i ratovanja.

Calleman istražuje kako su kasniji valovi i njihovi novi hologrami pomogli čovjećanstvu da preživi negativne učinke Šestog vala, poput industrijske revolucije Sedmog vala i digitalne revolucije Osmog vala.

Godine 2011. aktiviran je Deveti val, koji sa sobom donosi ubrzanje nastojanja usmjerenih prema egalitarnijem društvu, sve veće znanje o svijesti jedinstva i potpunoj dostupnosti svih devet valova postanka.

Biblioteku Obelisk uređuje Krešimir Mišak sa 4 osnovna područja interesa: alternativna arheologija; svijest, kozmologija, parapsihologija, priroda života; zdravlje i misterija.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-47601

Izdavač i godina:

AGM, 2018.

Broj stranica:

285

Uvez:

MEKI

Format:

22X16CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu