Carmen Harra: Svakodnevna karma

12.00  (90.41 kn)

SKU: BS-51390 Kategorija:

Opis

Njezina duhovna biografija (započinje iskustvom nadomak smrti koje je doživjela kao djevojčica), istinite priče njezinih klijenata i predviđanja budućih događaja nadahnut će vas da se i sami počnete duhovno razvijati. Djelotvorne, posebno osmišljene meditacije, molitve i vizualizacije pomoći će vam razriješiti osobne probleme i osloboditi se duboko ukorijenjenih autodestruktivnih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

”Svakodnevna karma” jedinstveno je djelo među knjigama o duhovnom razvoju i iscjeljivanju u kojemu autorica ističe golemu moć neiskorištene karmičke energije i otkriva kako ćete je osloboditi te:
– ući u nevidljivi svijet duha i svjetlosti
– čuti poruke svojega duhovnog vodiča
– uspostaviti karmičke odnose
– iscijeliti karmičke rane te poboljšati emocionalno i tjelesno zdravlje
– otkriti karmičku svrhu svojega života
– u svoj svakodnevni život unijeti svježu, pozitivnu i uravnoteženu energiju.

Većina ljudi, uključujući slavne i bogate, cijeli život proživi s prigušenim osjećajem nezadovoljstva. Ova vam knjiga pokazuje drugi put. Carmen Harra vam otkriva pouke koje je usvojila u nevidljivom svijetu i koje će vam osvijetliti put prema potpuno drugačijem, ispunjenom životu u vidljivom svijetu, put na koji možete zakoračiti odmah.

Carmen Harra bavi se hipnoterapijom, astrologijom, numerologijom i astrofiziognomijom. Gostovala je u emisijama Today, Fox News i brojnim drugim uključujući i Good Day New York, u kojoj je tijekom trominutnog gostovanja primljeno tri stotine telefonskih poziva. Sa suprugom i troje djece živi u New Yorku.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-51390

Izdavač i godina:

VBZ, 2005.

Broj stranica:

160

Uvez:

Meki

Format:

23×15 cm.

Stanje:

Izvrsno

Dodaj u košaricu