Dan Ciampa i Michael Watkins: Uspješni od samog početka

60.00kn

NA SKLADIŠTU. DOSTUPNO ODMAH PREKO INTERNETSKE PRODAJE, U ANTIKVARIJATU U ROKU OD 24 SATA

Šifra: BS -30057

Izdavač i godina: Mozaik knjiga, 2008.

Broj stranica: 311

Uvez: meki

Format: 24×17 cm

Stanje: izvrsno

Opis

Očekujete li nov posao ili, možda, veliko promaknuće? Ništa neobično – u današnjoj bujici osnivanja novih tvrtki, poslovnih zaokreta, prestrojavanja i promjena, imate sasvim dobre izglede da se, prije ili kasnije, nađete pred prijelazom na nov menadžerski položaj. Ipak, prije nego što se odlučite na taj korak, proučite knjigu «Uspješni od samoga početka» i naučite kako prevladati brojne napetosti i izazove koji na vas vrebaju iz svih kutaka menadžerskih prijelaza.

Knjiga će vam pomoći kod nerijetko neugodne zadaće upravljanja organizacijskom strategijom, politikom i kulturom te vam omogućiti da se brzo i uspješno posvetite izradi novih planova.

Autori Dan Ciampa i Michael Watkins predstavljaju ovom knjigom djelotvorni plan aktivnosti koji menadžeri trebaju slijediti tijekom prvih šest mjeseci na njihovu novom poslu. Svoje taktične savjete upotpunili su zanimljivim crticama iz biografija generalnih direktora, direktora prodaje i izvršnih dopredsjednika koji otvoreno iznose svoja iskustva – uspjehe i poraze – prijelaza na nove upravljačke položaje.

Ispunjena bezvremenim lekcijama o menadžmentu, nasljeđivanju položaja i prijelazima, knjiga «Uspješni od samoga početka» namijenjena je svima koji žele biti sigurni da će im prvi koraci na novom poslu zajamčiti trajan uspjeh.

***

Dan Ciampa radi kao savjetnik menadžera na unapređenju cjelokupnog poslovanja tvrtke ili podržavanja organizacijske kulture. Radeći za trvtku Rath&Strong, od 1972. do 1996.godine, savjetovao je o menadžerskim izazovima i poboljšanju savjetovanja u brojnim vodećim poduzećima koja se bave proizvodnjom robe široke potrošnje, financijskim servisima i farmaceutskim proizvodima. Sudjelovao je uvođenju sustava za totalno upravljanje kvalitetom u SAD-u te predsjedao Automation Forumom. Trenutačno je zaposlen kao savjetnik za brojne tvrtke među kojima American Health Foundation, Union College i NAC Reinsurance Company.

Michael Watkins izvanredni je profesor poslovnog menadžmenta na Harvard Bussines School. U središtu njegova istraživačkog i savjetničkog rada tema je pregovaranje i uvjeravanja. Watkins pokušava istražiti načine na koje menadžeri stvaraju veze s ciljem preoblikovanja organizacije i širenja utjecaja na vanjsko okruženje. Organizira i tečajeve organizacijske diplomacije. Fakultetski je član Programa pregovaranja na Harvard Law School. Autor je i koautor brojnih članaka i studija slučajeva o složenim pitanjima pregovaranja unutar čimbenika poslovnog i političkog svijeta i među njima.