Janosch: Mali tigar treba bicikl

10.00  (75.35 kn)

SKU: BS-50824 Kategorija:

Opis

Svaki tigar jednom poželi bicikl. On želi, naime, temeljito proučiti druge narode i običaje i posjetiti njegovu zaručnicu Maju Papaju. Zato mora dobro znati voziti bicikl da mu se ne bi nešto dogodilo. Kad je svoju želju saopćio Malom Medi, ovaj ga je upozorio na opasnosti koje prijete u prometu. Mali Tigar je bio jako tužan, nije mogao čak ni jesti. Međutim, Vijeće drugih životinja je odlučilo da Malom Tigru treba kupiti bicikl i kacigu. Svi su ga podučavali kako se koči, što znače pravila i znakovi u prometu i najvažnije: uvijek oprezno voziti.
U ovoj knjizi se uči ponašanju u prometu, teoretski i praktično gotovo sve. Knjiga bogato oslikava situacije dok Mali Tigar uči voziti bicikl, uči nas ponašanju u prometu i puna je poučnih i zabavnih elemenata primjerenih djeci predškolske i školske dobi.
Priča je puna raznolikih i osebujnih likova što posebno privlači mlade čitatelje. Tekstualni i likovni dio stvaraju snažan doživljaj koji nas pridobija da knjigu čitamo u jednom dahu. Tim više što se radi o autorskoj knjizi kakve su svojstvene Janoschu

Dodatne informacije

Šifra:

BS-50824

Izdavač i godina:

NAKLADA HUM, 2012.

Broj stranica

47

Uvez:

TVRDI

Format:

20X16CM

Stanje

IZVRSNO

Dodaj u košaricu