Jeni Wright i Eric Treuille: Savršeno umijeće kuhanja

35.00  (263.71 kn)

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

SKU: BS-48037 Kategorija:

Opis

Vrhunski su majstori kuhinje iz Le Cordon Bleu, najpoznatije svjetske kulinarske škole, sastavili jednistven vodič nenadmašan po broju sastojaka i tehnika što potječu iz čitava svijeta. Osnovne pripreme i kulinarske vještine, profesionalne tajne i zapanjujuća gotova jela prikazana su na više od 2000 originalnih fotografija popraćenih sažetim, informativnim tekstovima. Otkrivajući toliko kulinarskih vještina, temeljnih i naprednih, ova knjiga je predodređena da postane klasičnim kulinarskim priručnikom.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-48037

Izdavač i godina:

DUŠEVIĆ & KRŠOVNIK, 1999.

Broj stranica:

351

Uvez:

TVRDI

Format:

28X22CM

Stanje:

IZVRSNO

Pročitaj više