Konstantin Korotkov: Svjetlo poslije života

12.00  (90.41 kn)

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

SKU: BS-42609 Kategorija:

Opis

Ova se knjiga bavi jednom od najvažnijih tema za sve nas – životom poslije smrti. Što se uopće događa nakon smrti? Postoji li nešto poput života poslije smrti? I ako postoji, može li se znanstveno dokazati?

Dr. Konstantin Korotkov, profesor računalnih znanosti i biofizike na Sveučilištu za informacijske tehnologije u Saint-Petersburgu, izumitelj softverskog kompleksa GDV (tehnike vizualnog prikaza pražnjenja plina – naprednog znanstvenog sredstva za proučavanje funkcija tijela i uma pomoću čitanja aure i ljudskog biopolja), te njegovi suradnici pribavili su čvrste eksperimentalne dokaze o postojanju čovjekove životne energije, čak i do šest dana poslije fizičke smrti. Detaljno o ovim istraživanjima dr. Korotkov piše u ovoj izuzetnoj knjizi.

“Materijal koji iznosimo u ovoj knjizi samo je prvi korak prema jednom novom i nepoznatom području. U vremenima velikih zemljopisnih otkrića moreplovci su uvijek sa sobom nosili karte, kao i današnji kapetani. Gledajući danas u starije karte možemo samo ostati zapanjeni.
Kako su uopće mogli svojim putovanjima postići takva otkrića, a toliko su malo unaprijed znali o svemu što ih čeka!
I naše se istraživanje može smatrati jednim takvim primitivnim, možda i naivnim pokušajem da kartiramo tu veliku ekspediciju ka nepoznatom znanju.”
– dr. Konstantin Korotkov u uvodu knjige

Dodatne informacije

Šifra:

BS-42609

Izdavač i godina:

TELEDISK, 2017.

Broj stranica:

267

Uvez:

MEKI

Format:

22X14CM

Stanje:

IZVRSNO

Pročitaj više