Marcus Buckingham, Curt Coffman: Što najbolji svjetski menadžeri rade drugačije

25.00  (188.36 kn)

NA SKLADIŠTU. DOSTUPNO UNUTAR 24H U ANTIKVARIJATU ILI ODMAH PUTEM INTERNETSKE NARUDŽBE

SKU: BS-51463 Kategorija:

Opis

Knjiga se temelji na najvećem istraživanju takve vrste koje je ikad provedeno, a obuhvaća više od 80.000 menadžera u 400 kompanija. Ona daje revolucionarne uvide u ponašanje uspješnih menadžera. Najveći svjetski menadžeri prividno nemaju puno toga zajedničkoga – različitog su spola, dobi, rasa, koriste se potpuno suprotnim metodama, pred sebe stavljaju različite ciljeve, no oni imaju jednu stvar zajedničku – ne boje se kršiti gotovo svako pravilo koje konvencionalna mudrost drži svetom.
Uspješni menadžeri ne pomažu ljudima da nadvladaju svoje slabosti. Oni ne smatraju da svaka osoba ima neograničene mogućnosti i potencijale. Oni imaju svoje omiljene poteze i svakodnevno krše zlatno pravilo. Ova knjiga objašnjava zašto veliki menadžeri krše sva pravila konvencionalne mudrosti.
Uspješni menadžeri su glavni likovi ove knjige. Živi primjeri koji privlače čitatelja u svijet stvarnih menadžera i koji prikazuju kako uspješni menadžeri pretvaraju talent u uspjeh te grade uspješne kompanije.

“Među stotinama knjiga koje govore o poboljšanju organizacijske izvedbe, ovo je jedna koja se temelji na opširnim empirijskim istraživanjima i koja se usredotočuje na određene mjere koje danas menadžeri mogu poduzeti da bi poboljšali svoje organizacije! U svijetu u kojem upravljanje ljudima osigurava diferencijacijsku prednost, knjiga Prvo, odbacite sva pravila mora se pročitati.”
Jeffrey Pfeffer, profesor, Stanford Business School i autor knjige Human Equation: Building Profits by Rutting People first

“Ova knjiga svojim snažnim dokazima i nezanemarivim argumentima stavlja pod upitnik osnovna uvjerenja o uspješnom menadžmentu. Prvo, odbacite sva pravila knjiga je koja se mora pročitati.”
Bradbury H. Anderson, Predsjednik i COO, Best Buy

“O čemu se radi!”? Iznenađujućom spoznajom koju Gallup podupire snažnim podacima, Buckingham i Coffman sagradili su čvrste temelje učinkovitog menadžmenta. Prvi put su identificirani jasni putovi potrebni za stvaranje angažiranih zaposlenika i poslovnih jedinica s visokim radnim rezultatima. Ova knjiga promijenila je moj pristup razvijanju menadžera. Prvo, odbacite sva pravila nužan je i bitan izvor za svakog menadžera prve razine, srednje razine i institucionalnog vođu.
Michael W. Morrison, dekan, University of Toyota

MARCUS BUCKINGHAM vodi Gallup Organizaciju dvadeset godina u nastojanjima da identificiraju ključne karakteristike vrsnih menadžera i izvrsnih radnih okolina. On je također viši predavač u Gallup Leadership Institute.
CURT COFFMAN vođa je globalnog ureda za Prakse menadžmenta Gallup Organizacije. On redovno pruža savjetovanja o razvoju produktivne radne okoline koja se usredotočuje na kupca.

Dodatne informacije

Šifra

BS-51463

Izdavač i godina

Masmedia, 2004.

Broj stranica

258

Format

23×16,5cm

Uvez

Tvrdi

Stanje

Izvrsno

Dodaj u košaricu