Stevo Karapandža: Moji najdraži recepti – povratak velikog majstora kuhinje!

19.00  (143.16 kn)

SKU: BS-42784 Kategorija:

Opis

Nakon više od dva desetljeća došao je trenutak da se stare, pohabane Karapandžine kuharice, koje su odgojile nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mjesto u vašoj kuhinji i da se umijeće uživanja u kuhanju nauči ili nastavi prakticirati uz knjigu koju držite u rukama.
Veliki majstor kuhinje Stevo Karapandža vodi vas s tristotinjak recepata kroz specijalitete koji su obilježili njegovu 40-godišnju karijeru. Njegova legendarna kuharica „Moji najdraži recepti” iz osamdesetih godina poslužila je kao temelj za ovu knjigu: tu su provjerene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspješnu pripremu niza tradicionalnih, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje. Uz čitava poglavlja posvećena juhama, salatama, jelima od povrća, mesa, svih vrsta ribe i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili iskušano kulinarsko umijeće okrunit ćete receptima za neodoljive Karapandžine slastice.
Nećemo vas više mamiti! Odaberite neki od recepata koji su pred vama, poslušajte dragocjene savjete, te lako i s uživanjem zaradite kompliment: „Kuhaš kao Karapandža!”

Dodatne informacije

Šifra:

BS-42784

Izdavač i godina:

PROFIL, 2009.

Broj stranica:

260

Uvez:

TVRDI

Format:

23X19CM

Stanje:

IZVRSNO

Dodaj u košaricu