Tara Stiles: Joga liječi

12.00  (90.41 kn)

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

SKU: BS-44263 Kategorija:

Opis

Jednostavne vježbe za život bez boli uz pomoć kojih ćete izliječiti više od 50 najčešćih bolestiSadrži preko 490 ilustracija.

Onima koji tragaju za načinom kako se zauvijek riješiti tjeskobe ili zdravstvenih tegoba te kako postići dublji osjećaj povezanosti tijela i uma joga pruža stvarne i trajne dobrobiti ako se vježba redovito. Ta drevna disciplina povezuje um i tijelo kroz niz položaja, vježbi disanja i meditaciju.

Majstorica joge Tara Stiles u ovoj nam knjizi, utemeljenoj na znanstvenim činjenicama no napisanoj jednostavnim i zabavnim stilom, pokazuje kako vježbajući jogu na sasvim nov način možemo ublažiti ili izliječiti specifične bolesti i tegobe: od depresije i tjeskobe, preko artritisa i fibromijalgije do sta-rih sportskih ozljeda i bolova u leđima, alergija, PMS-a, pa čak i ovisnosti. Prakticirajući jogu odmah ćemo osjetiti njezine ljekovite učinke i, što je najvažnije, u svom ćemo se tijelu osjećati dobro, bit ćemo sretniji, smireniji i zdraviji.

»Jedna od stvari zbog kojih volim Taru Stiles njezina je sposobnost da jogu približi ljudima koji zaziru od nje ili koji misleda je joga previše ezoterična
– Jane Fonda, filmska glumica

»Nakon brojnih karizmatičnih joga-stručnjaka koji tutkaju lijekove itransformacije, nekonvencionalni i osobni pristup Tare Stiles pravo je osvježenje.« 
– Publishers Weekly

Dodatne informacije

Šifra:

BS-44263

Izdavač i godina:

VBZ, 2014.

Broj stranica:

238

Uvez:

MEKI

Format:

20X21CM

Stanje:

IZVRSNO

Pročitaj više