Zoran Maljković (ur.): Najbolji vodič za trčanje i maraton

16.00  (120.55 kn)

NA SKLADIŠTU. DOSTUPNO UNUTAR 24H U ANTIKVARIJATU ILI ODMAH PUTEM INTERNETSKE NARUDŽBE.

Nema na zalihi

Pridružite se listi čekanja kako biste dobili e-poruku kada ovaj proizvod postane dostupan

SKU: BS-44262 Kategorija:

Opis

Bez obzira na to jeste li u trčanju početnik ili iskusan sportaš, priručnik NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON od vas će učiniti učinkovitijeg i razboritijeg trkača.

Pomoći će vam da se usredotočite na razumne ciljeve koje možete postići. Ujedno će vam zadati strukturirane i ostvarive programe treninga. Navodit će vas na putu izgradnje dobre osnove tjelesne spremnosti, uz stručne treninge za snagu i jačanje trupa koji će također unaprijediti vašu sveukupnu snagu i pokretljivost u svakodnevnu životu.

Priručnik NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON obuhvaća sve što je potrebno za svakodnevno trčanje. Tako ćete ovdje saznati sve od uobičajenih trkačkih ozljeda i načina kako ih spriječiti do prikladne odjeće, odgovarajuće prehrane i savjeta o nadomještanju tekućine.

Onima koji doista žele ispitati svoju izdržljivost također pruža savjete i strategije o usavršavanju priprema za dan utrke, izvedbi i oporavku, bez obzira na to spremate li se na svoju prvu kratku utrku ili ste se odvažili na puni maraton.

O autorima:

Mr. sc. Glen Thurgood vlasnik je studija Training Shed u engleskom gradiću Market Harboroughu. Ima 15 godina kombiniranog iskustva kao vrhunski sportaš i trener. Radio je s fakultetskim, profesionalnim i nacionalnim ragbijaškim, nogometnim i bejzbolskim momčadima. Glen je također konzultant za mnoge vodeće međunarodne brendove fitnesa.

Mr. sc. Gareth Sapstead glavni je osobni trener u studiju Training Shed u Market Harboroughu. Kao visokokvalificirani specijalist za snagu i kondiciju, radio je s mnogim klijentima i timovima koji su težili snažnom, funkcionalnom i dobro razvijenom atletskom tijelu.

Dipl. ing. Chris Stankiewicz šef je klinike u studiju Training Shed u Market Harboroughu. Radio je s poluprofesionalnim i profesionalnim sportskim timovima te u bolnicama baveći se tretmanom i rehabilitacijom nakon različitih ozljeda zadobivenih u prometnim nesrećama i na radnome mjestu.

Dodatne informacije

Šifra:

BS-44262

Izdavač i godina:

MOZAIK KNJIGA, 2015.

Broj stranica:

192

Uvez:

MEKI

Format:

23X20CM

Stanje:

IZVRSNO

Pročitaj više